• VIP
  • Safe Tourism

РОЗТАШУВАННЯ

Готель розташований за 4 км від с. Гуверджінлік, за 20 км від центру м. Бодрум. Аеропорт Бодрум розташований за 15 км від готелю. Поруч стоять готелі: «Titanic Deluxe Bodrum», «La Blanche Island».

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ГОТЕЛЬ

Готель був відкритий в травні 2018 року, косметичний ремонт проводився взимку 19-2020 р.

Загальна площа території становить 110 000 м².

Складається з п`ятнадцяти 2- і 4-поверхових блоків з ліфтами, шістнадцяти 1-2-поверхових номерів Forest, 3-поверхової додаткової будівлі з ліфтами і семи 2-3-поверхових вілл з ліфтом.

Готель розміщує гостей з інвалідністю, також є інвалідні візки (безкоштовно), спеціальне обладнання в басейні, настил на пляжі та рампи на території.


Готель приймає кредитні картки Visa, Master Card, Euro Card і American Express.


Пляж

Власний піщаний пляж розташований за 15 м від готелю. Протяжність пляжу становить 1 км.

3 концепції пляжів: основний «Joy Beach», «Escape Beach» («Escape Beach» пропонує повну тишу і розслаблення; будучи найспокійнішою частиною затоки, цей пляж вкритий ідеальним білим піском); пляжний клуб — «Indigo Beach Club» — для гостей старше 16 років.

Пірс 1850 м² (травень-жовтень). Намети на пірсі та на пляжі «Escape» (платно, за попереднім бронюванням).

Парасольки, шезлонги, пляжні рушники — безкоштовно.


Інфраструктура

  • басейновий комплекс «Maki Pool», 5 відкритих басейнів, загальна площа 7000 м²
  • аквапарк, 6 гірок для дорослих
  • басейн «Indigo Beach Club Pool» (підігрів квітень-травень, вересень-жовтень)
  • критий басейн (з підігрівом; окремо дорослий і дитячий), 10 х 20 м
  • 8 а-ля карт ресторанів
  • окремий ресторан для гостей вілл «Lujo Edition»
  • 12 барів
  • парковка (безкоштовно)
  • кімната відпочинку з душовими кабінами і камерами схову для гостей, які приїхали раніше check-in або після check-out
  • вертолітний майданчик
  • концептуальний магазин «Lujo»

Важливо

  • є російськомовний персонал
  • дозволено розміщення з домашніми тваринами (платно, до 6 кг, тільки в номерах Forest Room, Forest Suites, Villas)

НОМЕРИ

Номерний фонд готелю налічує 477 номерів.

У номерах представлено:

  • індивідуальний кондиціонер
  • супутникове телебачення, музичний канал
  • мінібар
  • набір для приготування чаю/кави
  • капсульна кавоварка
  • прямий телефон
  • душ
  • фен
  • капці та халат
  • косметика Etro
  • спеціальні гігієнічні набори для жінок і чоловіків
  • банні набори для дітей (0-14 років) — за запитом
  • прасувальна дошка і праска (безкоштовно)
  • меню подушок і матраців
  • ваги
  • сейф
  • ел. плита (у віллах)
  • Wi-Fi (безкоштовно)
  • привітальні компліменти в номері
  • софа (крім номерів Couple Room)

Односпальне ліжко — 1,20 м х 2 м, двоспальне ліжко — 2 х 2 м, диван — 0,9 х 1,9; 0,9 х 1,6 м

Підлогове покриття: дерево / керамічна плитка.

Прибирання номера: щодня.

Зміна білизни: щодня.

Зміна рушників: щодня.


CITRUS VILLA (3 BEDROOMS VILLA)

Номер: 250 м², 3 спальні, двоспальне ліжко, 4 односпальні ліжка, телевізор 63" LG, ванні кімнати, праска і прасувальна дошка, мінікухня з льодогенератором, кавоварка для кави по-турецьки, кавоварка Nespresso, чайник, турецький подвійний чайник (за запитом), обідній стіл, вітальня з каміном, підлога з підігрівом, тераса, приватний підігріваємий басейн із приватною зоною для засмаги, фронтальний вид на море.

Місткість: 6 осіб.

DELUXE ROOM PARTLY SEA VIEW

Номер: 55 м², частковий вид на море, 2 односпальні або 1 двоспальне ліжко, 2 дивани, штора для зонування кімнати, гардеробна, балкон із кріслом. Розташування: 2 поверх у 4-поверхових корпусах.

Місткість: 2+2 людини.

FAMILY CORNER SUITE PARTLY SEA VIEW

Номер: 95 м², з частковим видом на море і басейн, вітальня, 2 спальні з 1 двоспальним ліжком і 2 односпальними ліжками, диван, телевізор 49" LG 4K, дерев`яна підлога, робочий стіл, 2 ванні кімнати з душем і туалетом, подвійна раковина і гардеробна, балкон і крісло на балконі. Розташування: 2 або 4 поверх у 4-поверхових корпусах.

Місткість: 5 осіб.

FAMILY CORNER SUITE SEA VIEW

Номер: 95 м², прямий вид на море і басейн, вітальня, 2 спальні з 1 двоспальним і 2 односпальними ліжками, диван, 2 ванні кімнати, балкон і крісло на балконі. Розташування: 2 або 4 поверх у 4-поверхових корпусах.

Місткість: 5 осіб.

FAMILY CORNER TERRACE SEA VIEW

Номер: 95 м², фронтальний вид на море, вітальня, 2 спальні з 1 двоспальним ліжком і 2 односпальними ліжками, диван, телевізор 49" LG 4K, підлога — керамічна плитка, робочий стіл, 2 ванні кімнати з душем і туалетом, подвійна раковина і гардеробна, тераса із джакузі та шезлонгами. Розташування: 3 поверх у 4-поверхових корпусах.

Місткість: 5 осіб.

FAMILY ROOM PARTLY SEA VIEW

Номер: 65 м², 2 спальні (спальня для батьків з балконом і дитяча без вікон), двоспальне ліжко і 2 односпальні, диван, робочий стіл, телевізор 49" LG 4K, дерев`яна підлога, ванна кімната з душем, туалет, подвійна раковина і гардеробна, балкон і крісло на балконі, з частковим видом на море. Розташування: 2 або 4 поверх у 4-поверхових корпусах.

Місткість: 4 людини.

FOREST ROOM

Номер: 55 м², 1 спальня з двоспальним ліжком, диван, ванна кімната з душем, подвійна раковина, зона для переодягання, тераса з кріслом і джакузі, стеля з функцією відкривання і закривання.

Місткість: 2 дорослих + 1 дитина (0-11,99).

FOREST SUITE

Номер: 100 м², 2 поверхи, 3 спальні (2 односпальні ліжка і 2 двоспальні), кімнати 1-го і 2-го поверху мають 2 окремі входи, сходи розміщені ззовні будівлі, 2 ванні кімнати (душ), подвійна раковина, зона для перевдягання, на 1-му поверсі тераса з садом і джакузі, на другому — вид на море.

Місткість: 4 дорослих + 1 дитина (0-11,99).

INDIGO CLUBBER TERRACE ROOM ADULT ONLY

Номер: 42-70 м², номери, розташовані в Indigo Beach Club, спальня з двоспальним ліжком, ванна кімната з душовою кабіною, гардеробна, тераса з французькою ванною, номери в шумовій ізоляції; стіна і стеля декоровані дзеркалами, також у номері встановлений пілон, частковий вид на море.

Місткість: 2 дорослих.

INDIGO LAGUNA CLUBBER ROOM ADULT ONLY

Номер: 50 м², номери, розташовані в Indigo Beach Club, спальня з двоспальним ліжком, ванна кімната з душовою кабіною, гардеробна, доступ до загального басейну з тераси, номери в шумовій ізоляції; стіна і стеля декоровані дзеркалами, також у номері встановлений пілон, частковий вид на море.

Місткість: 2 дорослих.

LAGUNA DELUXE ROOM PARTLY SEA VIEW SWIM UP

Номер: 60 м², просторий номер із гардеробною, з частковим видом на море, 2 односпальні ліжка або 1 двоспальне ліжко, 2 дивани, робочий стіл, 2 телевізори 49" LG 4K, штора для зонування кімнати, ванна кімната з душем, туалет, подвійна раковина і гардеробна, столик для макіяжу, тераса з лежаками і прямий вихід до басейну, що підігрівається, з тераси (глибина 140 см). Розташування: 1 поверх у 4-поверхових корпусах.

Місткість: 2 дорослих і 2 дитини (0-11,99 / 0-6,99).

LAGUNA DELUXE ROOM SEA VIEW SWIM UP

Номер: 60 м², прямий вид на море, 2 односпальні або 1 двоспальне ліжко, 2 дивани, штора для зонування кімнати, тераса з лежаками і прямий вихід до басейну з підігрівом з тераси (глибина 140 см). Розташування: 1 поверх 4-поверхових корпусів.

Місткість: 2+1 особа.

LAGUNA FAMILY DUBLEX SUITE

Номер: 140 м², двоповерховий номер, 3 спальні (дві з прямим видом на море і одна з видом на сад, 2 кімнати прохідні), один вихід на нижньому поверсі, 2 двоспальні ліжка і 2 односпальні, 4 ТВ, вітальня з диваном, праска і прасувальна дошка, 3 ванні кімнати з душем, подвійна раковина, гардеробна, 2 балкони з ванною, шезлонги на терасі і прямий вихід з тераси до спільного басейну з підігрівом.

Місткість: 7 дорослих + 1 дитина (0-11,99).

LAGUNA SUPERIOR ROOM SWIM UP

Номер: 45 м², двоспальне ліжко, тераса з лежаками і прямий вихід до басейну з підігрівом з тераси (глибина 90 см). Розташування: 1 поверх 2-поверхових корпусів.

Місткість: 2 дорослих і 1 дитина (0-11,99).

PINA VILLA (4 BEDROOMS VILLA)

Номер: 300 м², 4 спальні, 2 двоспальні ліжка, 4 односпальні ліжка, телевізор 63" LG, ванні кімнати, праска і прасувальна дошка, мінікухня з льодогенератором, кавоварка для кави по-турецьки, кавоварка Nespresso, чайник, турецький подвійний чайник (за запитом), обідній стіл, вітальня з каміном, підлога з підігрівом, тераса, приватний підігріваємий басейн із приватною зоною для засмаги, фронтальний вид на море.

Місткість: 8 осіб.

PRESIDENTIAL VILLA (5 BEDROOMS)

Номер: 500 м², 5 спалень із вітальнею, у кожній своя ванна кімната, вітальня, гардеробна, тераса, приватний критий і відкритий басейн (обидва з підігрівом), сад, турецька лазня і сауна, оздоровча кімната.

Місткість: 10 осіб.

SUPERIOR ROOM PARTLY SEA VIEW

Номер: 45-50 м², частковий вид на море, 2 односпальні або 1 двоспальне ліжко, диван, балкон із кріслом. Розташування: 4 поверх у 4-поверхових корпусах або 2 поверх у 2-поверхових корпусах.

Місткість: 2+1 особа.

SUPERIOR ROOM SEA VIEW

Номер: 45-50 м², прямий вид на море, 2 односпальні або 1 двоспальне ліжко, диван, балкон із кріслом. Розташування: 2 або 4 поверх у 2-поверхових корпусах.

Місткість: 2+1 особа.

TERRACE ROOM PARTLY SEA VIEW

Номер: 50 м², номери з 2 односпальними або двоспальним ліжком, 49’ LG 4K телевізор, праска і прасувальна дошка, ванна кімната з душовою кабіною, двома умивальниками, гардеробна, тераса з французькою ванною і лежаками; з частковим видом на море. Розташування: 3 поверх у 4-поверхових корпусах.

Місткість: 2 дорослих + 1 дитина (0-11,99).

TERRACE ROOM SEA VIEW

Номер: 50 м², номери з 2 односпальними або двоспальним ліжком, 49’ LG 4K телевізор, праска і прасувальна дошка, ванна кімната з душовою кабіною, двома умивальниками, гардеробна, тераса з джакузі і лежаками; з фронтальним видом на море. Розташування: 3 поверх у 4-поверхових корпусах.

Місткість: 2 дорослих + 1 дитина (0-11,99).

DELUXE ROOM SEA VIEW.

Номер: 55 м², прямий вид на море, 2 односпальні або 1 двоспальне ліжко, 2 дивани, штора для зонування кімнати, гардеробна, балкон із кріслом. Розташування: 2 поверх у 4-поверхових корпусах.

Місткість: 2+2 особи.

КОНЦЕПЦІЯ ХАРЧУВАННЯ

Luxury а-ля карт AI все включено 24 години.

У концепцію входить: сніданок, обід і вечеря — за системою а-ля карт, пізній сніданок, закуски, морозиво в а-ля карт ресторанах, десерти, випічка, свіжовичавлені соки і смузі, дієтичне і вегетаріанське меню, цілодобово імпортні та місцеві алкогольні та безалкогольні напої, напої у пляшках (окрім пляжу), Red Bull, вода San Pellegrino, столові вина у всіх ресторанах і барах, асортимент чаю та кави, сервіровка напоїв біля басейнів, у кабанах і на пляжі.

Напої, що не входять у концепцію, обслуговування в номер (крім вілл), кальян — платно.

8 ресторанів а-ля карт:

  • основний цілодобовий ресторан «Koza» (сніданок), обід, вечеря і пізня вечеря за системою а ля карт, суші-бар по меню), за резервацією
  • ресторан азіатської кухні «Shibori» (вечеря — а-ля карт, бар — резервація необхідна на вечерю (працює травень-вересень).
  • ресторан італійської кухні «Sorriso» (обід, вечеря — за системою а-ля карт, бар), резервація необхідна тільки на вечерю
  • ресторан турецької кухні «Asma» (турецький сніданок, обід, вечеря — за системою а-ля карт, бар), резервація необхідна тільки на вечерю
  • стейк-хаус «El Gaucho» (вечеря а-ля карт — платно, 1 раз безкоштовно тільки для)

ПОСЛУГИ

ВІП-КОНЦЕПЦІЯ

ДЛЯ МОЛОДЯТ

ДЛЯ ДІТЕЙ

КОНТАКТИ

КАРТА ГОТЕЛЮ

ВІДЕО ГОТЕЛЮ


НОВИНИ ГОТЕЛЮ

Примітка: Адміністрація готелю залишає за собою право вносити будь-які зміни до концепції готелю, зокрема про набір платних / безкоштовних послуг, без попередження.
Ми просимо заздалегідь уточнювати інформацію, яка вас цікавить.
  • %