Онлайн-реєстрація на рейсах **** Air Ukraine

**** Air Ukraine запустив онлайн-реєстрацію.

Правила:

Онлайн-реєстрація починається за 20 годин до вильоту й закінчується за 4 години до вильоту рейсу (перейти за посиланням).

Правила оформлення вебреєстрації:

  • переходьте до реєстрації натиснувши «Перейти до вебреєстрації»;
  • введіть прізвище пасажира великими латинськими літерами;
  • введіть номер квитка (13 цифр, без пробілів, починається з 761);
  • роздрукуйте свій посадковий талон (після прибуття в аеропорт вам не доведеться звертатися на стійку реєстрації, якщо ви летите без багажу).

Умови вебреєстрації:

Ви можете зареєструватися на рейс, якщо:

  • ви вилітаєте з аеропортів «Бориспіль», «Одеса», «Львів», «Запоріжжя»;
  • вам не потрібна послуга супроводу (для людей з обмеженими можливостями та дітей без супроводу);
  • ви не перевозите тварин, зокрема собаку-поводиря, службову собаку.

ВАЖЛИВО!

Зверніть увагу на перелік речовин та предметів, заборонених до перевезення на борту повітряного судна пасажирами в зареєстрованому багажі та ручній поклажі.
Якщо ви маєте багаж, вам необхідно звернутися на стійку реєстрації в аеропорту вильоту для його оформлення до перевезення.
У випадку, якщо ваш багаж за вагою або розміром перевищує норму безкоштовного перевезення багажу, вам необхідно буде заплатити за понаднормовий багаж.

Зверніть увагу на час початку та закінчення реєстрації в аеропорту. Розраховуйте час свого прибуття в аеропорт, враховуючи необхідність проходження контролю на авіаційну безпеку, паспортний та митний контролі.

Відповіді на найчастіші запитання:

1. Якщо пасажири вже забронювали місця через Анекс Тур, то під час онлайн-реєстрації для них є можливість зареєструватися на ці місця?

  — Під час онлайн-реєстрації система відразу запропонує їм куплені місця.

2. Чи потрібно обов`язково роздруковувати посадковий талон або можна зберегти його в електронному вигляді на мобільний пристрій?

  — Відповідно до правил потрібно роздруковувати. Коли пасажир на сайті натискає на кнопку «онлайн-реєстрація», з`являється повідомлення з короткими правилами, у яких написано: «Роздрукувати свій Посадковий талон (після прибуття в аеропорт Вам не потрібно буде звертатися на стійку реєстрації, якщо Ви летите без багажу)». Але якщо посадковий квиток збережений на телефоні, то з мобільного телефону він зчитується.

 3. Якщо виникне затримка рейсу, чи буде продовжений час онлайн-реєстрації?

  –  Ні.

 

Летимо відпочивати з **** Air Ukraine! 
Деталі на сайті.